Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2006 18:49

Вечірня сукня на всі випадки

 

У гардеробі кожної жінки має бути хоча б одна вечірня сукня. Коли їх кілька, можна дозволити коротку й довгу, з відкритим декольтованим верхом і закриту пуританську. Але підбираючи одну-єдину, хочеться не прогадати — щоб і на врученні Оскара не соромно було з"явитися, і в ресторан елегантно вдягнутися.

У столичних магазинах "універсальні" сукні коштують у середньому 500–1000 грн. Гіпюр і трикотаж можна вважати тенденцією у вечірньому вбранні. У  "Квадраті" на Лук"янівці є вечірні та коктейльні (вечірньо-ділові) сукні з гіпюровим напівпрозорим верхом і низом у стилі "кльош". Коштують 325–450 грн. Загалом сукні для коктейлів спокійні, але дорогі й багаті на вигляд. У них, як правило, акцент робиться на декольте. У "Квадраті" продають яскраво-фіолетові, рожеві, жовті. Таке вбрання, куплене в магазині, обійдеться в 270–390 грн.

Продавці хваляться новинками — кавові, темно-коричневі, бордові, чорні, червоні, рожеві трикотажні сукні. На перший погляд, вони прості, але шику додають нарядні бретелі та оригінальні брошки.

— Трикотажні сукні трохи екстремальні, — каже 20-річна Юлія, розглядаючи себе у дзеркало. — Треба постійно слідкувати за поставою. Але якщо накинути зверху легку кофтину або шаль — буде те, що треба.

Недоліки фігури приховають сукні з горизонтальними складками на поясі

Недоліки фігури приховають трикотажні сукні з горизонтальними складками на поясі. Для повних жінок можна підібрати вечірнє вбрання в ТЦ "Самсон" на Контрактовій площі. Оксамитова сукня кольору морської хвилі пошита просто — майже прямий крій. Але важкий матеріал "спадає" і не обтягує фігуру. Є схожі за фасоном коротші сукні.

— Сукня-футлярчик має бути в гардеробі кожної жінки, — каже продавщиця Ольга, 48 років. "Футлярчики" — пряма, трохи приталена сукня "французької" довжини (по коліна або трохи нижче). У ній можна піти на прийом, вечірку й  на ділову зустріч.

Пані Ольга прикладає сукню до себе, пояснюючи, що така знадобиться завжди. — Ось цю, бежеву, на Новий рік можна прикрасити червоним шовковим шарфом (45 грн), — підбирає ансамбль Ольга.

Для екстравагантнішої зустрічі Нового року треба йти у магазин "Лора Ешлі", що на вул. Сагайдачного, 35. Серед вбрання, представленого в магазині, є дуже романтичне. Наприклад, шовкові — рожева і чорна — сукні з широкими клинцями, на тоненьких бретельках. Вони коштують 1140 грн. За ці ж гроші є коричнева оксамитова. За фасоном вони нагадують варіант "для коктейлю". Продавець-консультант радить приміряти чорну сукню з декольте, атласним широким поясом і фатиновою нижньою спідницею зі стразами. Ця теж обійдеться у 1140 грн.

Для молоді можна вибрати щось простіше — за фасоном і ціною. Трикотажні бузкові сукні а-ля дзвіночок з відвертим декольте коштують зі знижкою 702 грн. Менеджери радять до такого вбрання придбати яскраву біжутерію.

Завжди актуальні корсети

Столичні магазини одягу завалені корсетами: чорні гіпюрові, атласні, бавовняні, з інтригуючими блискавками на бюсті, прозорі, зі шнурівкою і стразами. Коштують чимало — 175–395 грн. Продавці виправдовують ціну багатофункціональністю речі: його можна одягти на голе тіло, під жакет, на сорочку, сукню.

Зараз ви читаєте новину «Вечірня сукня на всі випадки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути