Ексклюзиви
середа, 19 липня 2006 17:38

Нідерланди дозволили партії педофілів іти на вибори

Нідерландський суд дозволив політичній партії "Братерська любов, свобода і різноманіття", яку створили троє педофілів, брати участь у парламентських виборах 22 листопада.

Нова партія зареєструвалася 1 червня. Її члени хочуть узаконити сексуальні стосунки з дітьми 12 років і старшими, а також із тваринами. Крім того, у програмі партії — дозволити дитячу порнографію та показ порнографічних фільмів по телебаченню в денний час. У нічний ефір, мовляв, слід виносити тільки порнофільми з елементами насильства й жорстокості. Також засновники партії вважають, що підліткам після 16 років можна дозволити переглядати порнофільми в кінотеатрах.

Проти діяльності "Братерської любові, свободи і різноманіття" висловилися 82% жителів Нідерландів. Такі дані національного опитування. До суду з вимогою заборонити партію звернулась організація по боротьбі з педофілією. Проте суддя вирішив, що, як і інші партії, ця також має право на існування. Нехай, мовляв, громадяни на виборах вирішать її подальшу долю.

— Свобода самовираження, у тому числі й свобода створення партій, — основа демократичного суспільства, — заявив суддя.

Самі ж засновники партії говорять, що хочуть зруйнувати табу, які забороняють сексуальні стосунки з дітьми, і просвітити суспільство в цих питаннях. На їхнє переконання, заборона педофілії тільки спонукає допитливих дітей вступати в сексуальні стосунки з дорослими.

Щоб узяти участь у виборах, "Братерська любов, свобода і різноманіття" повинна залучити необхідну кількість членів партії та зібрати 500 підписів громадян на свою підтримку.

Нідерланди відомі в усьому світі своїми ліберальними законами. У країні дозволено продавати та вживати легкі наркотики — психотропні гриби, гашиш, марихуану. 5 років тому дозволили одностатеві шлюби. Крім того, у Нідерландах можна законно займатися проституцією й практикувати евтаназію — позбавляти життя смертельно хвору людину на її прохання.

Зараз ви читаєте новину «Нідерланди дозволили партії педофілів іти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути