понеділок, 10 грудня 2007 10:37

Весільний кортеж в"їхав у маршрутку: 13 людей травмовано (ФОТО)
16

Після рагсу молодята, а також їх друзі їхали відзначати свято. Весільний кортеж рухався по проспекту Возз"єднання (з правого берега - на лівий).

За кермом новенького, прикрашеною святковими стрічками Skoda Octavia сидів 30-річний свідок, справа - 29-річний жінка. На задньому сидінні - 27-річні молодята Денис і Олена. У лікарні говорять, що жінка - на п"ятому місяці вагітності, за життя дитини борються. Всі четверо постраждалих - в реанімації. У ДАІ стверджують, що водій був тверезий, йому просто стало погано. За неофіційними даними, він знепритомнів.

"Машина з молодими їхала в лівому крайньому ряду і замикала колону. Вона плавно пішла вліво, перетнула смугу реверсивного руху і вилетіла на зустрічну. Спершу зачепила іномарку - у тією відірвало ліве дзеркало, потім врізалася в таксобус 486-го маршруту. У результаті вісім пасажирів з маршруту, серед яких три студентки Київського університету культури і мистецтв і водій, потрапили до лікарні", - повідомили в прес-службі УГАЇ Києва. На місці ДТП було стільки скла і покорченого заліза, що співробітникам ДАІ довелося декілька годин розбирати наслідки аварії і допомагати "швидким" під"їхати до місця ДТП.


"Все відбулося так несподівано, що я не зумів вчасно зреагувати. Машина вилетіла просто нізвідки", - розповідає водій маршрутного таксі.

Найсерйозніші травми у нареченого - черепно-мозкова, перелом стегна і розрив печінки. Денис собою намагався закрити дружину і майбутню дитину. Йому це вдалося. "Олена в свідомості, плід збережений. А ось її чоловік поки без свідомості, стан його стабільно тяжкий", - розповідають лікарі.



У зв"язку з такою дивною аварією - розбилися після загсу, непитущий молодий водій раптом знепритомнів - люди заговорили про містику. Молодята нібито порушили неписане правило: не святкувати весілля протягом року після смерті одного з близьких родичів.

Як говорять в лікарні, наречена не так давно пережила страшну втрату - смерть матері. Швидше за все, наречені вирішили все ж таки одружитися через її делікатний стан, та і у високосний рік, яким буде 2008-й, грати весілля не рекомендує народний звичай - шлюб невдалим буде. Підтвердили це нам і сусіди Олени. За їх словами, восени дівчина їздила до рідне Запоріжжя на похорони мами.

Проте біоенергетики, навпаки, не винять молодожонів в поспішності. "Коли на світ повинна з"явитися дитина, вичікувати рік після смерті близького родича зовсім необов"язково. У аварії всі вижили - це знак: на світ повинна з"явитися енергетично дуже сильна дитина. Вона руйнує всі перешкоди на своєму шляху. Можливо, бабуся була проти весілля або самого малюка", - затверджує директор Академії безпечного розвитку людства Віталій Малюк, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Весільний кортеж в"їхав у маршрутку: 13 людей травмовано (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути