Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 12:08

Мейвезер захистив титул чемпіона WBC (ФОТОРЕПОРТАЖ)
9

Вчора у Лас-Вегасі чемпіон WBC у напівсередній вазі Флойд Мейвезер-молодший захистив свій титул, нокаутувавши у десятому раунді екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях британця Ріккі Хаттона, повідомляє allboxing.ru.

З перших секунд поєдинку Хаттон кинувся в атаку на супротивника, проте не зумів захопити ініціативу. Мейвезер швидко пристосувався до свого супротивника і успішно зустрічав атаки британця з дистанції. У ближньому бою Хаттон також не міг добитися переваги. Мейвезер добре захищався біля канатів і контратакував, а рефері поєдинку Джо Кортез не давав Хаттону довго штовхатися з Мейвезером у клінчі і присікав порушення правил з боку британця.


У шостому раунді з Хаттона було знято очко за удар по потилиці, який він наніс Мейвезеру після того, як ледь не виштовхнув його за канати.


Розв"язка поєдинку наступила в десятому раунді. Хаттон в черговий раз спробував пробити свій довгий лівий бічний на скачку, проте Мейвезер пішов з лінії атаки і завдав точного зустрічного удару зліва, після якого Хаттон, який вже фактично знаходився у нокдауні, за інерцією пролетів трохи вперед і врізався головою в стійку рингу після чого опинився на підлозі. Британець зміг встати після відліку рефері, проте потім він пропустив ще декілька сильних ударів, і Джо Кортез зупинив поєдинок. Хаттон вже не міг триматися на ногах, а його секунданти у цей момент викинули рушник.


Після дев"яти раундів бою Мейвезер лідирував на картках усіх трьох суддів з великим відривом - 88-82 і 89-81 двічі.

Фото: RUETERS

Зараз ви читаєте новину «Мейвезер захистив титул чемпіона WBC (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути