Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 07:31

"Динамо" встановлює власний антирекорд Ліги чемпіонів (ФОТОРЕПОРТАЖ)
16

Київське "Динамо" в Лісабоні в поєдинку проти місцевого "Спортінга" зазнало шостої поразки підряд в груповому раунді Ліги чемпіонів 2007/08, програвши з розгромним рахунком 0:3.

Кияни перевершили "досягнення" московського "Спартака" сезону 2002/03, який пропустив в груповому раунді ЛЧ 18 м"ячів. "Динамо", дозволивши суперникам в шести матчах відзначитись 19 разів, в цьому плані повторило абсолютний антирекорд ЛЧ, який до цього моменту належав "Ференцварошу".



Цю ганебну сторінку київського "Динамо" не хотілося і б узагалі висвітлювати. По даній грі у команди є лише три гравці, які можуть грати при  нормальному тренері - це Бангура, Гусєв і Кравець. Усі інші - це історія і причому не найкраща. Досі стає незрозумілим заміна Лужного Бангура на Кравця... Ні, Кравець заслуговував появи на полі і навіть напрошувалася його зміна на статистів цього матчу Шацьких чи Реброва, але Лужному видніше, хоча в цьому питанні проглядається рука боса.

Кравець, вийшовши на заміну, загострив гру і навіть міг забити, але виручив "Спортінг" голкіпер Руі Патрісіу. У першій 45-хвилинці Бангура міг відкрити рахунок в цій грі, але знову Руі Патрісіу витягнув удар на кутовий.

На 35 хвилині "Спортінг" забив. Допілка по-піжонськи зіграв п`ятою на відбій (!!!) у своєму штрафному майданчику, Несмачний сфолив на гравцеві господарів і Толга з 11-метрової позначки був влучний -1:0.



Після пропущеного голу "Динамо" не забігало і не стало грати за престиж клубу, а просто догравати матч. Якщо Ребров чомусь думає, що його місце в стартовому складі, то він помиляється і Сабо був правий - потрібно шукати інший клуб, а не ганьбити рідну команду.

На 67 хвилині знову гол і знову у ворота "Динамо". Пуровіч розкатав на правому фланзі Гіоане з Гавранчичем і віддав пас на Моутінью, котрий з 16 метрів поклав м`яч у ворота Луценка - 2:0.

Передостання хвилина матчу стала кінцем кінця нинішнього "Динамо". Маркович обрізається на своєму фланзі, пас в центр штрафної і Лієдсон без проблем переграє Луценко - 3:0.

Шість поразок у шести матчах новий - є антирекорд київського "Динамо", інформує www.champion.com.ua.

"Спортинг" (Португалія) - "Динамо" (Київ) - 3:0 (1:0)

Голи: Полга 35, з пенальті, Моутіньо, 67, Лієдсон, 89.

"Спортінг": Руі Патрісіу, Абель, Тонель, Полга, Ронні (Велозу, 61), Сілва, Фарнеруд (Вукчевіч, 69), Ізмайлов, Моутіньо, Пуровіч (Луіс Паес, 86), Лієдсон.

"Динамо": Луценко, Маркович, Гавранчич, Допілка, Несмачний, Гіоане, Гусєв, Нінкович, Ребров (Белькевич, 80), Шацьких, Бангура (Кравець, 57).


Зараз ви читаєте новину «"Динамо" встановлює власний антирекорд Ліги чемпіонів (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути