Ексклюзиви
субота, 29 грудня 2007 14:40

Ющенко підпише Держбюджет-2008 до нового року

Ющенко підпише Держбюджет-2008 до нового року
Президент України Віктор Ющенко обіцяє підписати Закон "Про Державний бюджет України на 2008 рік" одразу після завершення необхідних юридичних процедур, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Україна увійде в 2008 р. із прийнятим бюджетом. Це перший серйозний результат співпраці між Президентом України, демократичною парламентською коаліцією та новосформованим урядом", - так Ющенко прокоментував прийняття народними депутатами Закону "Про Державний бюджет на 2008 рік".

Глава держави наголосив, що при доопрацюванні головного фінансового документу країни було враховано всі його соціальні ініціативи.

Водночас Президент зауважив, що бюджет не можна вважати повністю допрацьованим і збалансованим. На його думку, документ потребуватиме змін в окремих статтях. Зокрема необхідно врахувати аспект вступу України до СОТ, а також вдосконалити окремі питання інвестиційної політики і міжбюджетних відносин.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко підпише Держбюджет-2008 до нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути