Ексклюзиви
неділя, 20 січня 2008 17:16

Росія готова прийняти Тимошенко в будь-який час

Російське керівництво готове прийняти прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко як 23 січня, так і в інший час.

Про це повідомив віце-прем"єр України Григорій Немиря журналістам у неділю в Тбілісі, пославшись на слова міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова, висловлені ним у ході двосторонньої зустрічі.

Немиря відзначив, що в ході його зустрічі з Лавровим у неділю в Тбілісі сторони "коротко обговорили" питання, пов"язані з візитом Тимошенко до Москви.

"Російська сторона підтвердила, що вона готова бачити прем"єр-міністра України 23 січня. Однак якщо буде визначена інша дата з тих чи інших причин - запрошення залишається в силі", - сказав він.

Немиря в неділю також обговорив із державним міністром Грузії з питань євроінтеграції Георгієм Барамідзе співробітництво двох країн у питанні європейської і євроатлантичної інтеграції.

Віце-прем"єр підкреслив, що був радий почути в інаугураційній промові грузинського президента слова про те, що Україна займає важливе місце в реалізації європейських і євроатлантичних планів Грузії.

Він відзначив, що новий український уряд за перший місяць своєї роботи визначився із пріоритетами, зокрема, у питанні європейської і євроатлантичної інтеграції.

Немиря підкреслив, що інтеграція України в ЄС і НАТО повинна бути пріоритетом не тільки зовнішньої, але й, "насамперед, внутрішньої політики". За його словами, із цим пов"язане відновлення посади віце-прем"єра з європейської інтеграції в українському уряді, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Росія готова прийняти Тимошенко в будь-який час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути