вівторок, 22 січня 2008 11:03

БЮТ про бійку Луценка з Черновецьким: "Давайте краще розберемося в причинах"

БЮТ про бійку Луценка з Черновецьким: "Давайте краще розберемося в причинах"
Зіткнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з мером Києва Леонідом Черновецьким, яке сталося після засідання РНБО у п"ятницю, 18 січня, є "димовою завісою" у  питанні розпродажу земель.
Таку думку висловив депутат від БЮТ Віктор Терен в інтерв"ю Радіо "Свобода".

"Це те, що називається "Димова завіса", скажімо так. Для того, що, скажімо, Генпрокуратура дає там київській розібратися в цьому, то було б набагато краще, щоб розібратися в тому дерибані, у тій вкраденій землі у киян", - заявив він.

"І, щоб ви, шановні, дорогі мої журналісти, зосереджували увагу не на цій бійці, де, хто і кому дав ляпаса, тому що це вся, розумієте, розмова про київський дерибан відійшла убік.           

Перевибори Черновецкого - "супернеобхідні"


Сьогодні говорять про те, хто і кого ударив, хто кого зачепив, давайте краще розберемося в причинах", - закликав БЮТівець.
Крім того, на питання, чи потрібні, на його думку, дострокові вибори мерів Києва і Харкова, Терен відповів: "Вони не те, що потрібні, вони суперпотрібні, вони необхідні".

"А що, Ви вважаєте, скажімо, острів Жуків у Голосієво... Під знос за підписом Черновецкого 40 тисяч дерев! Це зелені легені Києва. Це що, нормально? Ви вважаєте нормально, що сьогодні під загрозою проведення чемпіонату-2012, тому що там структури, близькі до...", - почав він приводити аргументи.

Водночас, на питання про те, хто може бути кандидатом від БЮТ на посаду мера Києва, Терен сказав: "Я думаю, що коаліція знайде кандидата..."

"Моя версія? Мені важко сказати, хто, але це міг би бути, скажімо, і Луценко, міг би бути і (Михайло) Поживанов, міг би бути і (Микола) Томенко. Є дуже багато гідних людей, які мають великий авторитет", - відзначив він.

"Я б з величезним задоволенням бачив мером Києва (в даний час першого віце-прем"єр-міністра Олександра) Турчинова", - додав депутат БЮТ, повідомляє  Радио "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ про бійку Луценка з Черновецьким: "Давайте краще розберемося в причинах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути