середа, 30 січня 2008 15:12

Комуністи підтримують ініціативи Тимошенко

Лідер Компартії Петро Симоненко заявив, що КПУ виступає за прямі поставки російського газу до України. Про це він заявив в інтерв"ю радіо "Ера", повідомляє прес-служба КПУ.

"Фракція КПУ наполягає на ліквідації посередників і встановленні прямих контактів між НАК "Нафтогаз України" і "Газпромом" Російської Федерації. Це дозволить безпосередньо встановлювати ціни і забезпечувати газом, щоб ми, таким чином, з одного боку зменшили ціну на газ і тарифи, а з іншої - дали можливість вітчизняному товаровиробникові мати стабільну державну політику і підтримку на ринку енергоносіїв", - заявив Симоненко.

Він також відзначив, що Президент Віктор Ющенко має пряме відношення до "газових" посередників, а його сім"я має прибуток з їх діяльності.

Нагадаємо, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за прямі поставки газу в Україну і ліквідацію посередників, перш за все, компанію "Росукренерго".

Зараз ви читаєте новину «Комуністи підтримують ініціативи Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути