вівторок, 30 квітня 2024 01:46

Porsche запускає чотири оновлені моделі

Porsche запускає чотири оновлені моделі
Porsche оновив чотири лінійки моделей. Фото: auto.24tv.ua

У 2024 році Porsche запускає чотири оновлені лінійки моделей.

Це Panamera, Taycan, Macan і 911, пише auto.24tv.ua.

"Porsche продовжує трансформацію та оновить чотири з шести лінійок моделей до кінця 2024 року", - сказав заступник голови правління Porsche Лутц Мешке.

Нещодавно Porsche представила версії Panamera і Taycan 2025 року. Ці моделі мають кілька дивовижних технічних оновлень порівняно з моделями, які вони замінюють, а також включають переглянутий стиль, щоб виділитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найпопулярніші вживані електромобілі в Україні

Подібна історія з Porsche Macan, і саме ця модель може мати великий вплив на ширші продажі компанії. Він був представлений у своєму останньому поколінні в січні та став першою моделлю Porsche, яка перейшла від двигуна внутрішнього згоряння до електричної трансмісії від батарей. У той час як Macan ICE, який покидає продаж, ще деякий час буде продаватися, Macan EV зрештою стане єдиною версією, доступною для покупців.

Крім того, є 911. Компанія Porsche кілька років готує модернізацію моделі 992-го покоління, і її прем'єра запланована на наступні кілька місяців. Він буде прикрашений безліччю важливих візуальних і механічних оновлень. Цього року також буде представлений перший в історії 911 з гібридною силовою установкою, хоча технічні подробиці про цю модель залишаються невідомими.

Протягом першого кварталу року Porsche поставив 77 640 автомобілів, що на 3,9% менше, ніж у першому кварталі 2023 року. Це не через зниження інтересу до моделей компанії. Фактично поставки зросли на 36,7% у Німеччині та на 8,8% у решті Європи до 20 044 одиниць. Зниження в основному пояснюється падінням поставок у Північній Америці на 23,2%, за винятком Мексики, спричиненим затримками, пов'язаними з митницею.

Продажі моделей бренду також впали в Китаї, зменшившись на 23,5% до 16 340 одиниць, порівняно з 21 365, проданими в першому кварталі 2023 року. Це ймовірно пов'язано з розвитком у Китаї власних пропозицій у цьому ціновому сегменті від місцевих виробників.

Зараз ви читаєте новину «Porsche запускає чотири оновлені моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути