середа, 08 травня 2024 23:25

Яким Потап був у підлітковому віці: фото репера тоді й зараз
12

Потап
Фото: Фото з соцмереж
Потап
Потап
Потап
Потап

Український репер і продюсер Потап відзначає 43-річчя. Артист здобув популярність у гуртах "Потап і Настя", "Время и Стекло", Moзgi та інших, з якими написав і випустив понад 300 пісень.

Gazeta.ua пропонує переглянути, яким виконавець був у юності.

Справжнє ім'я репера - Олексій Потапенко. Він народився в родині бізнесмена із численними кримінальними скандалами та чемпіонки світу з підводного плавання. Артист з дитинства займався плаванням, потім - водним поло, де досяг звання майстра спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не впізнати: як змінилася Настя Каменських за майже 20 років

Має дві вищі освіти. Перша - вчитель фізкультури і тренер з водного поло та плавання. Друга - магістр економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту.

Потап неодноразово потравляв у гучні скандали. У 2014 році він поїхав у Росію і виступив на премії, де зі спущеними штанами подякував Росії "від імені всіх українських артистів". Згодом відмовився від концертів у країні-агресорці. У квітні 2022 року реперу заборонили в'їзд до РФ на 50 років.

Під час повномасштабного вторгнення продюсер виїхав з України, щоб "створювати нові суперхіти" і збирати кошти для допомоги Україні.

Нещодавно артист виступив у німецькому клубі, де проводилися "російські ночі". На афіші зазначили, що Потап - "артист російського ретро". Згодом він вибачився й пояснив, що не узгоджував це оголошення.

Співзасновник "Культурного десанту" Олександр Чемеров не дозволив виступати Світлані Лободі і Потапу на фронті. Чоловік не вірить у щирі наміри цих артистів.

Зараз ви читаєте новину «Яким Потап був у підлітковому віці: фото репера тоді й зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути