середа, 08 травня 2024 12:17

Євробачення 2024: коли виступатиме Україна в гранд-фіналі
3

alyona alyona & Jerry Heil
Фото: Скріншот
alyona alyona & Jerry Heil
alyona alyona & Jerry Heil

Дует alyona alyona & Jerry Heil пройшов у фінал Євробачення. Тепер співачки боротимуться за перемогу в фіналі конкурсу в суботу, 11 травня.

Виконавиці взяли участь у жеребкуванні, щоб визначити номер, під яким вони будуть виступати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні: фото

Артистки витягнули папірець з написом "Вибір продюсера". Це означає, що організатори конкурсу самі визначатимуть порядковий номер виступу учасниць. Таке нововведення має збалансувати гранд-фінал, щоб ліричні та енергійні номери не стояли поруч.

Станом на зараз відомо, що в першій половині фіналу виступить Ірландія, Литва і Люксембург. У другій - Кіпр, Словенія і Фінляндія. Україна, Сербія, Хорватія та Португалія можуть з'явитися як у першій, так і у другій частині шоу.

Номер для alyona alyona & Jerry Heil ставила режисерка Таню Муіньо. Jerry Heil постала в бежевій сукні з бахромою і металевим рукавом. alyona alyona була в бежевих штанах, металевій кольчузі і тренчі у тон. Перед Україною у першому півфіналі виступив представник Ірландії Bambie Thug з піснею Doomsday Blue. Після - польська співачка LUNA виконала трек The Tower.

За прогнозами букмекерів, перше та друге місця досі утримують Швейцарія, яку представляє співак Nemo та Хорватія (виконавець Baby Lasagna). На третьому місці опинилася Італія. Її представлятиме Angelina Mango з композицією La noia.

alyona alyona і Jerry Heil знаходяться на четвертій позиції.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення 2024: коли виступатиме Україна в гранд-фіналі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути