вівторок, 07 травня 2024 17:55

Netflix розпочав виробництво другого сезону "Венздей": фото

Netflix розпочав виробництво другого сезону комедійного хорор-серіалу "Венздей" (Wednesday) від режисера Тіма Бертона.

До акторського складу долучилися Крістофер Ллойд, Стів Бушемі, Тандіве Ньютон, Джоанна Ламлі, Гейлі Джоел Осмент, Гізер Матараццо та Біллі Пайпер.

Одночасно сервіс опублікував фото основного акторського складу, який братиме участь у зйомках другого сезону шоу. Команда розмістилася в інтер'єрі кімнати Венздей Аддамс і Енід Сінклер в академії "Невермор".

Автор: Netflix
  Netflix опублікував фото основного акторського складу, який братиме участь у зйомках другого сезону шоу
Netflix опублікував фото основного акторського складу, який братиме участь у зйомках другого сезону шоу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал "Fallout" до офіційної прем'єри отримав перші оцінки

Зокрема, на знімку присутні Дженна Ортега (Венздей Адамс), Кетрін Зета-Джонс (Мортіша Адамс), Луїс Гусман (Гомес Адамс), Ісаак Ордонес (Пагслі Адамс), Емма Маєрс (Енід Сінклер), Джой Сандей (Б'янка Барклей), Гантер Дуен (Тайлер Галпі) та інші. Також поруч із ними сидить режисер Тім Бертон.

Разом з тим, на знімку відсутній канадський актор Персі Гайнс Вайт, який зіграв Ксав'є Торпа - одного з центральних персонажів у першому сезоні серіалу "Венздей".

Після того як на початку 2023 року актора звинуватили в сексуальному насильстві, його участь у продовженні серіалу залишалася під питанням. Сам Вайт усі звинувачення заперечує.

Науково-фантастичний фільм "Дюна: Частина друга" режисера Дені Вільнева зібрав $276 млн у Північній Америці та $419 млн за кордоном.

Загалом це $695,8 млн у світовому прокаті. У постковідні часи тільки 18 фільмів досягли таких міжнародних касових зборів у $700 млн, повідомляє Variety.

Зараз ви читаєте новину «Netflix розпочав виробництво другого сезону "Венздей": фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути