пʼятниця, 23 лютого 2024 21:24

Серіал "Справжній детектив" продовжили на п'ятий сезон

Серіал "Справжній детектив" продовжили на п'ятий сезон
Фінал 4 сезону серіалу "Справжній детектив" подивилися 3,2 млн глядачів на HBO та Max. Фото: HBO

Телеканал HBO продовжив серіал "Справжній детектив" (True Detective).

П'ятий сезон зніматиме Ісса Лопес, режисерка попереднього сезону з підзаголовком Night Country. Про це повідомляє Variety.

Продовження не стало несподіванкою, зважаючи на успіх "Нічної країни", де головні ролі зіграли Джоді Фостер та Калі Рейс.

За даними HBO, цей сезон є найпопулярнішою частиною шоу, його подивилися 12,7 млн глядачів на різних платформах. Фінал сезону 18 лютого став найпопулярнішим епізодом сезону, який подивилися 3,2 млн глядачів на HBO та Max. Це на 57% більше, ніж під час прем'єрного показу в січні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став відомий бюджет майбутнього "Джокера 2" з Леді Гага

У "Нічній країні" детективи Ліз Денверс (Фостер) та Еванджелін Наварро (Рейс) розслідують зникнення восьми чоловіків, які працюють на віддаленій арктичній дослідницькій станції на Алясці.

Вони виявляють, що події на станції можуть бути пов'язані з однією з їхніх старих справ, що втягує їх обох у темну і несподівану подорож.

Наразі Фостер і Рейс не пов'язані з п'ятою частиною, оскільки шоу змінює своїх головних акторів з кожним новим сезоном.

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трихвилинний ролик з нарізкою кадрів з фільмів та серіалів, які він планує випустити у 2024 році.

Один з найочікуваніших серед них - другий сезон південно-корейського серіалу "Гра в кальмара", що став справжнім феноменом 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Серіал "Справжній детектив" продовжили на п'ятий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі