четвер, 02 травня 2024 16:24

Російський кримінал з'їжджається на Донбас

Російський кримінал з'їжджається на Донбас
Колишній найманець ПВК "Вагнер" Раіль Хайров вбив муедзина. Фото: РосЗМІ

На окупованих територіях росіяни створили практично "парникові умови" для злочинців та рецидивістів.

У Донецьк з усієї Росії з'їжджаються вбивці. Вони намагаються уникнути відповідальності вдома, повідомляє Центр національного спротиву.

"Нещодавно у Донецьку "засвітився" вбивця муедзина Ібрахіма Ісяняєва колишній найманець ПВК "Вагнер" Раіль Хайров. До цього його вже судили за вбивство, але помилували, щоб відправити на фронт. Чи судитимуть зараз - скоріш за все, Раіль знову поповнить ряди "добровольців" російської армії та піде завершувати своє мерзенне життя в одній із лісопосадок на українській Донеччині", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські війська мають нові проблеми - ЦНС

Такі випадки є ідеальною можливістю для загарбників покращити свій мобілізаційний фонд.

"Але не тільки злочинці стають в ряди окупантів, також наркомани із Чечні чи жінки із виправних колоній", - підсумували у ЦНС.

Ставленики Кремля на тимчасово окупованих територіях Запорізької області вирішили продавати за пільговими кредитними ставками будинки і квартири жителів, які виїхали. Російські окупанти вже створили так званий реєстр "безхазяйного" житла, заявив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram.

Зараз ви читаєте новину «Російський кримінал з'їжджається на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути