середа, 13 серпня 2008 09:12

83-річна мати з третьої спроби вбила доньку і жила разом з її трупом

83-річною жінка тричі намагалася вбити свою 48-річну доньку за те, що та постійно пиячила і просила у матері грошей, ніде не працювала.

Про це повідомляє прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Спочатку вона хотіла її спалити. Для цього попросила доньку купити пів-літри бензину для начебто розпалювання печі. Донька принесла. Несподівано мати облила жінку бензином і підпалила. Якби це не побачила сусідка і не збила полум"я, то жінка згоріла б заживо.

Другого разу вона намагалася отруїти її пігулками, та донька знову вижила. Наступного разу стара прийшла до сусідки та запропонувала їй 50 гривень, щоб допомогти втопити рідну дитину в криниці, бо та їй страшенно набридла. Звісно, сусідка відмовилась.

Останню спробу жорстока мати довела до кінця. Коли донька спала, пенсіонерка взяла палицю, з якою ходила, та вдарила раз по голові, другий... Що було далі, жінка не пам"ятає. Згадує, як поклала труп у поліетиленові мішки та обклала ганчір"ям.

Три дні тіло доньки лежало в кімнаті. Весь цей час стара мати збирала кров з рани на голові у пакет, поки труп не обезкровився. Кров вона зливала в город. Судмедексперти були шоковані, вони ще не бачили такого звірства. Залишається тільки гадати, навіщо мати це робила. На теперішній час 83-річна жінка проходить медичну експертизу, яка має встановити її психічний стан. Від цього і залежатиме подальша доля жінки – або в"язниця, або ж медичний заклад закритого типу.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «83-річна мати з третьої спроби вбила доньку і жила разом з її трупом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути