Хай гниє, іржавіє, розкладається. Головне, що Україні не дісталось

Люди, схоже, просто отримують задоволення від самого процесу руйнування

Селище Чорнухине, розташоване поблизу Дебальцевого, українська армія залишила в лютому 2015-го, тобто майже 4 роки тому. Відтоді населений пункт контролюють бойовики ЛНР, і його майже не згадують в новинах.

Але днями російський блогер Борис Рожин опублікував підбірку свіжих фотографій з Чорнухиного, на яких видно сучасний стан залізничної станції. Вона виглядає так, ніби бойові дії закінчилися тільки вчора.

Станція занедбана, завалена уламками, сміттям і снарядами, які не розірвалися. За 4 роки навіть їх прибрати не змогли, а потім дивуються, коли підриваються і гинуть діти. На рейках лежать повалені стовпи. Іржавіють цілі склади вагонів, як пошкоджені снарядами, так і ті, що не потрапили під обстріл. Навіть на метал полінувалися розпиляти. Стільки людей погубили, щоб все це завоювати, а виявилося, що тепер воно нікому не потрібне. Немов Мамай пройшов.

Люди, схоже, просто отримують задоволення від самого процесу руйнування. Розбомбили і готово. Головне, що Україні не дісталося, а так - нехай гниє, іржавіє, розкладається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі