Путін запустив розвал Російської Федерації

Фінал РФ буде схожий на фінал СРСР

Віроломне вторгнення в Україну та недооцінка української армії з переоціненням своєї власної зіграли з Кремлем злий жарт. Справа в тому, що Путіну потрібні нові боєздатні частини для ведення війни з Україною, а їх немає. Він поки що не хоче оголошувати масовий призов, розуміючи, що це викличе ще більше зростання напруги в РФ. Тому він змушений знімати свої війська по всьому периметру РФ або перекидати їх із гарячих точок, як Сирія. А тепер це призвело до того, що вся система заморожених конфліктів, яку створив Кремль, почала руйнуватися.

Уся система заморожених конфліктів, яку створив Кремль, почала руйнуватися

Першим зреагував Азербайджан, який продовжив відновлення територіальної цілісності та зажадав від Росії вивести залишки армії Вірменії з території невизнаної республіки. Крім цього, Азербайджан просить не використовувати вираз "Нагірний Карабах" і правильно вказувати назву територій.

Також треба сказати, що Грузія може повернути свої території, тому що Путін забрав більшу частину своїх військ і з цього регіону. Але тут все залежить від політичної волі керівництва Грузії, яке демонструє сьогодні максимальну лояльність до Кремля. А от Молдова навряд чи зараз повертатиме територію Придністров'я. Причина в тому, що збройні сили Молдови не готові до того, щоб повернути свою територію.

Проте Польща почала публічно озвучувати претензії на територію Калінінграда, а Японія відмовилася від переговорів щодо мирного договору з РФ, але тепер ультимативно вимагає повернути їй Курили. Загалом, все, що вибудовував Путін, тепер валиться, як картковий будиночок через тупе вторгнення в Україну. Але я чекаю на інше. Мені відомі націоналістичні настрої в Республіці Татарстан і на Кавказі. Враховуючи, що й звідти перекидають війська в Україну, то там рано чи пізно має спалахнути. А санкції, які сьогодні накладені на РФ, підігріватимуть цей суп до кипіння. І тоді почнеться розвал РФ, який Путін запустив своїм вторгненням в Україну.

Мені відомі націоналістичні настрої в Республіці Татарстан і на Кавказі. Враховуючи, що й звідти перекидають війська в Україну, то там рано чи пізно має спалахнути

Я не стверджую, що це відбудеться найближчими днями, але те, що процес пішов – видно навіть неозброєним поглядом. А те, що багато експертів говорять про те, що вже цього року в РФ зіграє фактор Кавказу, налаштовує мене на позитивний лад у цьому питанні. Нехай розвалюється РФ. Я тільки за! І фінал у путінської Росії буде схожий на фінал СРСР. Адже Путін усе робить для цього.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі