Путін не просто так закидує нас ракетами

Його мета полягає у тому, щоб підштовхнути українців до переговорів. Але насправді кожен приліт робить нас тільки злішими

Прильоти крилатих ракет до Києва – це продовження політики тероризму Путіна. Раніше він бомбив мирні Харків та Миколаїв, Чернігів та Одесу, Волноваху та Львів. Згадайте вокзал у Краматорську та пологовий будинок з драмтеатром у Маріуполі. Тактика рашистів не змінилася. Путін засипає ракетами та бомбами мирних жителів і руйнує інфраструктуру, щоб сіяти смерть та руйнування. Йде навмисне нагнітання ситуації з метою викликати таку реакцію українців, яка підштовхне владу до переговорів та підписання миру не за умов України.

Кожен приліт спонукає нас до того, щоб війна з часом перейшла на територію РФ

Але Путін прорахувався. Більшість українців хочуть не перемир'я з Росією, а перемоги над рашистами та прагнуть повного звільнення всіх раніше захоплених окупантами територій. Так, є невеликий відсоток тих, хто готовий погодитись на умови Кремля, але вони є українцями лише номінально, за паспортом. Це не громадяни, а мешканці. Їм все одно, під яким прапором пиляти бюджети та бухати. А інше їх не цікавить. Тому кожен приліт робить нас злішим. Кожен приліт мотивує нас воювати. Кожен приліт підштовхує нас до того що, щоб війна згодом перейшла територію РФ. Так і буде.

У вересні 1940 року нацисти скинули на Лондон 6224 тонни бомб. Але лондонці не здригнулися, а британці не здалися

А поки що видихніть і зрозумійте головне: до Києва прилетіло кілька ракет за ранок, а на фронті прильоти обчислюються сотнями та тисячами на годину. Але ми воюємо. Це ж наша спільна війна. І ми всі маємо пам'ятати це. У вересні 1940 року нацисти скинули на Лондон 6224 тонн бомб. А всього в ході бомбардувань з вересня 1940-го по травень 1941-го на Лондон було скоєно 85 масованих нальотів, і німецька авіація скинула 24 тис. тонн вибухівки. Але лондонці не здригнулися, а британці не здалися. У результаті "коричнева чума" була повалена. Рашимз діє за тією ж методикою, але й закінчить аквафрешова холера так само, як і їхні попередники. Це не самозаспокоєння, а розуміння невідворотності законів історії.

Війна не закінчилась. І це наша спільна війна. Тому лише об'єднавши зусилля, ми переможемо. Це не лише красиві слова, а й реальна формула перемоги. У єдності наша сила. А рашистський рейх впаде. Ми впораємося з цим, і наші західні партнери нам допоможуть. Вірте в ЗСУ та Залужного! Ми впораємося! І ви тримаєтеся!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі