Усунення Баканова та Венедиктової. Хто прийде їм на зміну та для чого?

Чи працюватимуть ці наступники на користь держави або тих людей, які їх поставлять на посади?

Не питання, чи треба було знімати очільників СБУ та Генпрокуратури. Треба! В СБУ за Баканова помітно зросла кількість корупціонерів, агентів РФ і тих, хто виконував завдання ОП, порушуючи закон. Одна історія з генералом Наумовим, що втік з України за кілька годин до початку повномасштабного вторгнення, який був заступником Баканова і якого той привів до СБУ, вже тягне на кримінальну відповідальність, а не на усунення. Тим більше, що сам Наумов дає свідчення після того, як його затримали у Сербії. І він дає свідчення не сербським слідчим, а... американським та європейським. Про все. Наумов розповідає про контрабанду цигарок та кришування бізнесу, про те, хто і скільки отримував за це на верхівці влади в Україні. Чи є там прізвище Баканова? Незабаром дізнаєтесь.

У мене немає питань щодо усунення Баканова та Венедиктової. Запитання в іншому: хто прийде їм на зміну і для чого?

Про Венедиктову та ГПУ теж можна довго говорити. Але з тим, що вона за наказом Банкової фактично розвалила Департамент нагляду за кримінальними провадженнями щодо злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту, назвавши це реорганізацією, ніхто не сперечається. Йдеться про так званий департамент війни, який займався всіма болючими питаннями для Кремля. І, звичайно, ми пам'ятаємо, як вона намагалася не підписувати підозри і затягнути всі справи, які стосувалися "слуг народу". І не тільки це. Адже ні для кого не є секретом, що Генпрокуратура виконувала замовлення з Банкової для переслідування опозиції. Тому в мене немає питань щодо усунення Баканова та Венедиктової з посад, яке насправді – де-факто, а не де-юре – є звільненням. Питання в іншому. Хто прийде їм на зміну і для чого?

Ніхто не звільняє успішного керівника, який досягає добрих результатів у своїй роботі

Будь-яке звільнення говорить про те, що той чи інший персонаж не впорався зі своєю роботою. Ніхто не звільняє успішного керівника, який досягає добрих результатів у своїй роботі. Питання в тому, що робитимуть ті, хто прийде їм на зміну? Вони працюватимуть на користь держави чи тих людей, які поставлять їх на посади? Вони боротимуться з корупцією чи сядуть на потоки самі та візьмуть під контроль усі схеми? Вони зроблять державу сильнішою чи посилять когось, хто вважає, що держава – це він? Вони під час війни боротимуться проти злочинців та російських агентів чи проти опонентів свого сюзерена? Шкода, що всі відповіді риторичні. Немає інтриги. І вже сьогодні можна сказати, як усе скінчиться. На жаль…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі