У Кремлі планують вихід із Херсонщини

В іншому випадку на росармію чекає або полон, або концерт Кобзона

У Кремлі розглядають варіанти виходу із Херсонської області. Після того як ЗСУ взяли під вогневий контроль усі переправи та логістичні маршрути, забезпечення майже 30 000 окупантів зброєю, БК, провіантом та ротацією складу стало вкрай скрутним і майже нереальним. Якщо все залишити, як є, то ЗСУ перемолотить відсотків 20-30 окупантів, а решта потрапить у результаті в пастку, з якої лише два виходи – полон або концерт Кобзона. Тому не бажаючи отримати проблему у вигляді 20 000 окупантів, що здалися, в Москві хочуть запобігти цьому сценарію на початковому етапі.

Черговий прорив ЗСУ може призвести до котлів, у яких Залужний методично протушкує російські окупаційні сили

При цьому найсумніше для російських військових те, що вони розуміють: черговий наступ буде. Але не можуть зрозуміти, де саме він відбудеться. Тому неможливо забезпечити резерв, БК та оборону по всій лінії фронту. І щоденні HIMARS-шоу руйнують усі плани. А черговий прорив ЗСУ може призвести не лише до котлів, у яких Залужний методично протушкує російські окупаційні сили, а й до того, що ця ситуація остаточно деморалізує російську армію.

Тому в Кремлі й хочуть вивести сконцентровані там сили й зміцнити ними інші напрямки. Подібний прогноз надають й в американському Інституті вивчення війни (ISW). Подивимося, як розвиватимуться події. Але для Росії хороших сценаріїв немає.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі