Путін запанікував та намагається вийти з війни

Він чекає зараз, що йому дадуть вислизнути з України з перемогою. Ось тільки нам це навіщо?

А тепер про два моменти.

Перший. Росія судомно шукає варіанти вийти з війни та зберегти обличчя Путіна. Тому сьогодні й з'явилася заява Лукашенка, який сказав, що війну можна закінчити за кілька днів, якщо захочуть європейці. Цією "мовою Езопа" Путін говорить, що готовий зафіксувати становище, що склалося. Саме тому Путін тягне з оголошенням про входження окупованих територій до РФ. Це своєрідний шантаж. Мовляв, або йому дають вийти із ситуації з Донецькою, Луганською республіками та Кримом, або він оголошує, що поглинає ще й Запорізьку із Херсонською. Тупий шантаж, але Путін вірить у нього. І він чекає зараз, що йому дадуть відповідь, яка допоможе вислизнути з України з перемогою.

У Росії ситуація нестабільна, і на неї тиснуть санкції. Зважаючи на все це, розкажіть, навіщо нам потрібно зберігати Путіну обличчя?

Друге. Україну таке не влаштовує. США, Великобританію та ЄС таке теж не влаштовує. Громадян України таке не влаштовує. Можливе застосування Росією ядерної зброї не тішить, але й не лякає. ЗСУ йдуть уперед, зброя надходить безперебійно, а росіяни зазнають поразки за поразкою. У Росії ситуація нестабільна, і на неї тиснуть санкції. Враховуючи все це, розкажіть, навіщо погоджуватися на умови Путіна і давати йому зберегти обличчя після всього скоєного ним та його вояками?

Тому нічого не зміниться від того, що зробить чи оголосить Путін. І його обличчя нас цікавить лише у труні. Тож не звертайте уваги на піар Кремля. Україну ми звільнимо. Питання лише в одному: як зробити так, щоб надалі Росія не нападала на Україну? І відповідь одна – розчленування Росії на кілька держав та знищення Путіна з його оточенням. Ось це на нас і чекає.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі