Країна виродків та стукачів, де дітей цькують за… доброту

П'ятикласник попросив солдата не вбивати людей. Тепер малого травлять

Росія перетворюється на якусь абсолютно здичавілу карикатуру на державу з культом жорстокості та нелюдяності в основі цінностей. Так, наприклад, у Єкатеринбурзі п'ятикласника не просто посварили, а й зацькували за лист солдату з побажанням... не вбивати людей в Україні.

Учням школи №22 запропонували написати листа для акції "Добрі листи", скориставшись шаблоном. Вчителька пообіцяла не читати листи, і дитина в листі побажала солдатові не завдавати зла і не вбивати людей.

Дитину посварили за інакомислення і доброту, при цьому повідомивши, що її погляди та думка всім байдужі

У результаті хлопчика викликали на розмову. Вчителька відчитала його за те, що він написав листа не за шаблоном і висловив свою думку, "яка нікому не цікава". Ще раз: дитину посварили за інакомислення та доброту, при цьому повідомивши, що її погляди та думка всім байдужі. Які висновки зробить дитина?

За саму роботу школяру поставили "відмінно", але історія про листа стала відома школярам, ​​і тепер п'ятикласник скаржиться на цькування за те, що виявився "недостатнім патріотом". Ну, не сука та вчителька?

Це країна моральних виродків, тупих примітивів та стукачів, де тебе готові розтерти в порохи за інакодумство. Люта дичина.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі