Шокуючий інсайд: влада хоче зробити фінт вухами

Намагатися провернути подібне під час війни – це абсолютна ницість

Перед від'їздом я поспілкувався зі злими язиками з Банкової. І вперше не повірив у те, про що вони розповідають. Впевнений, що вони намовляють на ОП. Ну, навіть я, який не дуже жалую прислугу з Банкової, не можу повірити в цей інсайд. Отже, все це просто чутки.

А інформація була ось яка. Мовляв, в ОП вже ухвалили рішення про вибори. І провести їх вирішили навесні чи восени наступного року, залежно від результатів на фронті. Для цього, мовляв, звернуться до Конституційного суду з питанням, чи можна проводити вибори, і наш найнезалежніший у світі суд відповість, що вибори під час воєнного стану проводити не можна, а агітацію та виборчі перегони – можна. Це дасть прислузі з ОП можливість проводити свою агітацію з використанням єдиного телемарафону та з огляду на те, що вони повністю контролюватимуть інформаційний простір, то як в ефір потраплятимуть інші партії – вже зрозуміло. У це повірити не можу. ОП до такої ницості не може опуститися. Тому вважаю, що це брудний наговор. Але злі язики на цій інформації не зупинилися.

Злі язики говорять про те, що влада хоче запровадити військовий стан, наприклад, до 31 березня, а продовжити його з 3 квітня. І провести вибори у вікно

Їхні брудні інсинуації обвинувачують ОП у тому, що влада хоче провести фінт вухами та ввести військовий стан, наприклад, до 31 березня, а продовжити його з 3 квітня. І провести вибори у вікно 1 та 2 квітня. Адже це не буде воєнним становищем. Але я впевнений, що на таку гидоту ніхто на Банковій не піде. І не тому, що це аморально, а й тому, що за владу там не тримаються і не будуть використовувати будь-які хитрощі та схеми для перемоги на виборах. Впевнений я і в тому, що Банкова не намагатиметься проводити вибори через "Дію" під приводом, що треба ж дати можливість усім, хто зараз за кордоном, обрати владу. А ще треба буде голосувати у "Дії" задля безпеки людей. Адже може бути рашистський приліт по виборчій дільниці, а і "Дії" все безпечно. Впевнений, що це наклеп на Банкову. Як і те, що нову партію влади можуть назвати... "Дія".

Так, у Раді повно корупціонерів, ґвалтівників, брехунів, наркоманів та проросійських писків, але це не дає права провести вибори без оновленого реєстру виборців

Так що все це брехня. Так? Адже які можуть бути вибори до закінчення війни? Так, у Раді повно пройдисвітів, корупціонерів, ґвалтівників, брехунів, наркоманів та проросійських писків, але це не дає права провести вибори без оновленого реєстру виборців, без рівного доступу всіх кандидатів до ЗМІ тощо. А ще без довіри до того, що можна зробити із "Дією". Я не про те, що там можна намалювати собі голоси. Ні! Хіба можна чекати таке від Трухіна, Арахамії, Клочка, Безуглої, Богуцької, Іванісова, Юрченка, Кузьміних, Анал-табу Яременка чи Тищенка? Звичайно ж, ні. Я впевнений у їхній моральності відповідальності. А інших у нашій ВР немає. Я про хакерів із РФ, яких США звинуватили у втручанні у вибори. А якщо США не змогли від них захиститись, то я не впевнений і в наших можливостях. Хоча може наш захист кращий і надійніший, ніж якийсь там американський.

Загалом усе це мотивує мене не вірити такій інформації. Тому що намагатися провернути таке під час війни – це абсолютна ницість. А ОП на таке не здатен. Та й наші партнери не визнають таких виборів. Тому я впевнено заявляю, що не вірю в це і сподіваюся, що ви поділяєте мою впевненість!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі