Вчора Україна вчинила справжню революцію

Щось мені підказує, що нові серії з "цвітінням бавовни" таки будуть

По вчорашній "бавовні" в тимчасово окупованому Криму потрібно зафіксувати таке. Схоже, вчора Україна вчинила справжню революцію в сфері військових технологій та військово-морських озброєнь. Бо Сили оборони України провели першу в світі та у новітній історії вдалу атаку безпілотних кораблів проти класичних надводних кораблів. Які ще й до цього стояли у базі з ешелонованим захистом.

Це був саме той випадок, коли російських окупантів підвело їх "головотяпство" і "куріння де попало"

І це був саме той випадок, коли російських окупантів підвело їх "головотяпство" і "куріння де попало". Бо самі ж рашисти ще наприкінці вересня 2022 року заявляли, що виявили та підірвали невідомий корабель-безпілотник, якого викинуло на каміння біля берегу окупованого Криму. Минув місяць, орки ніяких заходів не провели, от тепер і бісяться від власного безсилля.

Очевидно, що військові моряки США вчорашню "бавовну" вивчатимуть особливо ретельно. Бо їх військово-морські теоретики досі не могли визначитись, які завдання можна "довіряти" безпілотним кораблям – лише патрулювання та пошук підводних човнів, чи все ж таки знищення кораблів противника (в стилі – збудувати великий безпілотний корабель і поставити там пускову установку десь на 40 "Томагавків").

Для ВМС США така суперечка має цілком практичне значення, бо їм ще до війни проти Китаю готуватись. І зараз Пентагон в пошуках будь-яких засобів, що допоможуть нівелювати військово-морську міць Пекіна.

Щодо рашистів – схоже, орки неодмінно знайдуть "стрілочників" у керівництві ЧФ РФ

Щодо рашистів – схоже, тут все передбачувано: орки неодмінно знайдуть "стрілочників" у керівництві ЧФ РФ, у всіх можливих службах. Для ілюстрації – на аеродромі в тому самому Єйську (звідки на житлові будинки звалився Су-34), стояли взагалі-то 2 патрульні літаки Ил-38, призначені для боротьби із субмаринами в океанській зоні. І щось ці літаки взагалі не допомогли росіянам "вполювати" наші "бавовно-генератори".

Що ж відносно нас – схоже, нові серії з "цвітінням бавовни" таки будуть. Бо в тимчасово окупованому Криму є ще 3 ракетні корвети та 4 підводні човни-носії "Калібрів", і ще близько 10 великих десантних кораблів. І щось підказує, що ці кораблі ЧФ РФ теж можуть втратити боєздатність в результаті "необачного паління".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі