Кремль вкурвило те, що відбувається в Польщі

Можливо, вчорашня ракета – це помста?

По рашистам, Польщі та ракетам можна сказати таке.

8 листопада 2022 року ВПС США спільно із Силами спеціальних операцій США та ВПС Польщі провели черговий етап випробувань по програмі Rapid Tradent.

Суть цієї програми проста та невибаглива – чи можна перетворити транспортний літак будь-якого типу на носій крилатих ракет повітряного базування AGM-158 із дальністю польоту до 1000 км.

Як пишуть самі поляки, на аеродромі в Повідзе на їх "Геркулеси" того дня лише тренувалися вантажити пелети з ракетами AGM-158.

Але от нюанс – пуски були проведені над нейтральними водами Норвезького моря, в 600 км від кордону з РФ

Практичні пуски відбувались наступного дня, 9 листопада. Для їх проведення був залучений лише один американський С-130. Але от нюанс – пуски були проведені над нейтральними водами Норвезького моря, в 600 км від кордону з РФ. Всього лише за 600 км від кордону з РФ. І ці пуски відбулись успішно.

Сам факт того, що можна не будувати спеціалізований літак для доставки "бавовни" вглиб території противника на сотні кілометрів, теж може спричинити революцію у військових технологіях.

Хтозна, може, Кремль з цього приводу окремо збісився і вирішив так "дрібно" помститись Польщі. Але далі будувати припущення стає справою невдячно. Тому давайте слідкувати за подальшим розвитком подій, зокрема які сигнали будуть далі з Варшави.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі