Зі сцени Майдану нам обіцяли одне. Але отримали ми інше

Ні, я не розчарувався в Майдані. Але ось у більшості політиків – так

Дев'ять років тому розпочалася Революція гідності. Почалася спонтанно та безсистемно, без політиків і без будь-якого плану дій. Це був протест у чистому вигляді. Протест проти того, що державні інституції не працювали, запит на справедливість не задовольнявся, думкою українців влада не цікавилася, а до Тайожного союзу ми не хотіли. Мене запитують, чи я розчарувався в Майдані. Ні, не розчарувався! Я розчарований діями більшості політиків і тим, що не було реалізовано те, що обіцяли вони на Майдані.

Зі сцени Майдану нам обіцяли, що жодна тварюка, що грабувала і знищувала державу всі ці роки, не залишиться біля керма. Не виконали!

Насамперед обіцяли справедливість. Справедливий суд та справедливе покарання всім винним у загибелі людей на Майдані. Ми вірили, що таке поняття, як "титушки", зникне. Не зникло, ба більше – до активного вторгнення їх постійно використовували у сучасній Україні. Зі сцени Майдану нам обіцяли боротьбу з корупцією, відстоювання інтересів громадян, а не своїх власних інтересів, і нам обіцяли, що жодна тварюка, що грабувала і знищувала державу всі ці роки, не залишиться біля керма. Не виконали! Майже всі вони чудово влаштувалися, а корупція не зникла навіть під час війни. Просто про неї перестали говорити, прикриваючись визначенням "не на часі".

Ми вийшли дев'ять років тому, бо були не згодні з діями вищого керівництва України. І злодійкувате керівництво України програло своєму народу. І я дуже хочу, щоб більше жоден українець не був змушений віддавати своє життя у протиборстві з владою за право жити в Єдиній, Демократичній, Вільній, Правовій, Незалежній Україні. Вічна пам'ять усім, хто загинув на Майдані. Вічна пам'ять усім, хто віддав життя за Свободу та Незалежність України.

Зі святом, друзі!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі