РФ готує атаку на Білгородську область

Кремль хоче звинуватити у цьому Україну і так збільшити громадську підтримку війни

Американський аналітичний центр "Інститут вивчення війни" повідомляє, що РФ готує атаку на свою ж Білгородську область під чужим прапором. Аналітики ISW припускають, що Кремль створює інформаційні передумови, аби звинуватити Україну й тим самим збільшити громадську підтримку війни.

Це абсолютно зрозуміло. На тлі тотальних поразок у війні, викликаної цим депресії серед росіян і напередодні чергової хвилі мобілізації, яка вкрай непопулярна в Росії, Кремлю потрібно сформувати мотивацію для мобілізованих, щоб вони не тікали з Росії, а йшли у військкомати. Тож у Кремлі вирішили зіграти на темі "батьківщина у небезпеці!". Але ця історія має і зворотний бік.

Атака на Білгородську область під прапором України вкотре продемонструє безсилля російських військових перед ЗСУ

Атака на Білгородську область під прапором України лише частково збільшить "громадську підтримку війни", якої так потребує Кремль, і трохи мотивує малу частину мобілізованих. Натомість у черговий раз продемонструє безсилля російських військових перед ЗСУ, налаштує багатьох на те, що незабаром і Крим доведеться повернути разом із якимись територіями Росії, щоб відкупитися від України, і викличе паніку серед росіян, які й так нервують, дивлячись на перемоги українських військових. Тож нехай атакують. Нам це буде на користь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі