Росіяни звикли до нашийника і сумують за ним

30% молоді шкодують про розвал країни, якої вони навіть не бачили

Фонд "Громадська думка" провів у Росії чергове опитування. Так ось, майже дві третини росіян (63%) відчувають жаль через розпад Радянського Союзу. Результати дослідження демонструють, що чим старший вік, тим більше жалю про розпад СРСР: серед співгромадян старше 60 років такі почуття у переважної більшості респондентів (85%), серед співгромадян 46-60 років таких три чверті (76%). Серед росіян у віці від 31 до 45 років шкодують про розпад Радянського Союзу трохи більше половини (53%), серед молоді 18-30 років – менше третини (30%). У свою чергу, кожен п'ятий росіянин (22%) не відчуває жодного смутку у зв'язку з тим, що СРСР не існує вже понад 30 років.

Це безпринципні, агресивні, дурні люди-шлунки, якими легко маніпулювати та яких Кремлю не шкода використовувати як витратний матеріал

Вони совки. Звикли до нашийника і сумують за ним. Але те, що 30% молоді шкодують про розвал країни, якого вони навіть не бачили, говорить про те, що в голові у них ґрунтовно насрато. І ці люди не здатні на критичне мислення та пошук інформації у відкритих джерелах, а їхнє оточення з родичів та близьких, швидше за все, і сформувало подібне відношення. Ці, до речі, ідеально піддаються агітації та пропаганді. Отже, витратного матеріалу у Путіна все ще вистачає. І це треба розуміти для оцінки настроїв у РФ. Здебільшого там живуть безпринципні, агресивні, дурні люди-шлунки, якими легко маніпулювати та яких Кремлю не шкода використовувати як витратний матеріал. І про це теж треба не забувати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі