Навіщо Єрмак тягне Буданова в міністри?

Між особистими та державними інтересами голова ОП, як завжди, обирає перші

Давайте по пунктах.

1. На Банковій вирішили змінити Олексія Резнікова. Не на когось, а саме змінити.

2. Подивившись усі можливі кандидатури, на Банковій із жалем відмовилися від ідеї віддати цю посаду Монатику чи Безуглій. Ще дві гідні кандидатури відпали через те, що їм уже вручили підозру в корупції.

3. Хтось геніальний в ОП згадав, що є Кирило Буданов, і його публічно анонсували як майбутнього міністра.

4. Після цього на Банковій були шоковані тим, що є законодавча норма про те, що головою міністерства може бути лише цивільна людина. Як кажуть, "невдача спіткала радянського спортсмена", але Буданов полегшено видихнув.

5. На Банковій взяли паузу і вирішили змінити закон, щоб все ж таки призначити на посаду міністра військовослужбовця Буданова. Буданов знову напружився.

Тепер у Верховній Раді таки змінюватимуть закон, щоб призначити Буданова міністром оборони

Тепер у Верховній Раді таки змінюватимуть закон, щоб призначити Буданова міністром оборони. При цьому я вважаю, що з багатьох причин подібне призначення не посилить міністерство, а під час війни таке безглуздо робити. Я маю лише одне запитання: а інших кандидатів немає? Я достеменно знаю, що призначення на посаду міністра оборони Андрія Загороднюка було б посиленням для України. А ще він швидко увійшов би в курс справ, як колишній міністр оборони. Але я розумію, що не для того його збивав Єрмак і ставив на його місце Тарана, щоб знову дати Загороднюку стати міністром. Але мене мало цікавлять особисті інтереси Єрмака, а турбує вирішення проблем України. А ось Єрмака це не цікавить. У результаті він тягне до міністерства Буданова, який гармонійно перебуває в ГУР МО. Загалом розвиток такого сценарію не є посиленням міністерства, яке має забезпечувати ЗСУ всім необхідним. І це проблема. Особливо під час війни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі