Будь-яка наступна дія Путіна лише підкреслить його безсилля

Навіть ядерна бомба не врятує ситуацію

На днях мене сполохано питали, чого очікувати від вчорашнього виступу Володимира Путіна. "Нічого, абсолютно нічого, в Росії вже все було", – спокійно відповів я.

Так само нічого не слід очікувати 24 лютого. Що би Путін не зробив (але швидше за все – взагалі нічого не зробить) – це лише підкреслить його безсилля і провал його планів: 24 лютого 2022 року Україна мала стати Росією і не стала.

В 2023-му є лише одне питання: а чи буде сама Росія?

Тому навіть ядерна бомба не врятує ситуацію. Особливо, коли її ніхто не застосує.

І Джо Байден точно не той президент, який увійде в історію курчам по-київськи.

Уявіть на мить, що президент США не Байден, а Дональд Трамп: Україна окупована, російські війська вже в Польщі і йдуть на Німеччину, Китай в Тайвані

Уявіть на мить, що президент США не Байден, а Дональд Трамп: Україна окупована, російські війська вже в Польщі і йдуть на Німеччину, Китай в Тайвані, КНДР вдаряє ракетами по Японії. А Трамп киває залишкам НАТО, що, мовляв, самі винні, і будує стіну з Мексикою, запевняючи американців, що це єдина справжня загроза, а від інших їх віддаляє океан. Аж допоки б в двері російським молотом не постукала китайська рука.

І це не настільки фантастичний сценарій, як може нам здаватися сьогодні, після багатьох успіхів і на шляху до перемоги.

Рік тому дороги на Київ і південь виявилися відкритими, зброї обмаль, боєприпасів ще менше, готовність до війни була лише в ЗСУ і народу. Перелякана готовність загинути за свою країну. Що б не розповідала влада, але з їхньої готовності до російської атаки ми пам'ятаємо лише глузування з наших союзників і запевнення, що атаки не буде. Навіть у переддень наступу!

Тому Байден – це майбутнє, яке чітко промальоване в його голові і реалізується його командою. І велике щастя, що ми є частиною його плану, перемоги і нової моделі світу.

Потужні лідери створюють сильні інституції.

І ніколи навпаки!

Путін і Сі – це минуле, в яке нас хотіли втягнути підступом, зрадою, силою. Не вийшло

Путін і Сі Цзіньпін – це минуле, в яке нас хотіли втягнути підступом, зрадою, силою. Не вийшло, і тепер окремим українцям, які так любили Москву, доводиться терміново ставати євроатлантистами і читати Шекспіра в оригіналі, із зітханням відклавши убік томик Пушкіна в дорогій обкладинці, який вони так ніколи і не відкрили: business is business.

Перевага англосаксів очевидна. Щоб стати римлянином – не достатньо вкрасти катапульту і статую.

Ми довели в 2022 році, що ми – європейці.

В 2023-му Захід доведе, що Україна понад усе, бо це брама вільного світу.

Лиш боротись – значить жить!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі