Три причини, чому нам треба залишити Бахмут

Місто знаходиться в стані можливого оточення

Я не є військовим експертом, і мій аналіз базується виключно на офіційній інформації, тенденціях на карті та на спілкуванні з бійцями, що боронять Бахмут. Аналіз ситуації підтверджує, що Бахмут, на жаль, треба буде залишити по трьох причинах.

Перша: місто неможливо утримувати через те, що воно майже зруйноване, а також зруйновані обороні позиції. Краще відійти на підготовлені заздалегідь нові позиції та зберегти війська. Друга: через те, що ворог взяв під вогневий контроль шляхи постачання зброї, їжі та всього необхідного для забезпечення бойових дій, це несе загрозу для боєздатності військових, які захищають Бахмут. Третя: місто знаходиться в стані можливого оточення, і тому краще уникнути навіть найменшої вірогідності такого.

Американські та британські партнери вже більше місяця наполегливо доводять, що стратегічно краще залишити Бахмут

Наші американські та британські партнери вже більше місяця наполегливо доводять, що стратегічно краще залишити Бахмут і потім повернути його собі. Сподіваюся, що Генштаб зможе переконати верховного головнокомандувача у необхідності таких дій, і той віддасть наказ командуючому Олександру Сирському про відвід військ. Хоча, може, наш верховний головнокомандувач краще знає, що робити, але я би все ж дослухався до наших партнерів та Генштабу. Час покаже, що буде.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі