Хтось знову ліг під Єрмака?

Сподіваюся, що пану Цабалю хоча б комфортно там

Вчора всіх обурив ганебний та мерзотний вчинок представника партії "Голос" нардепа Володимира Цабаля. Він вніс до Верховної Ради постанову, яка блокує законопроєкт про повернення надбавок військовим у розмірі 30 тис. грн. І поки постанова не буде розглянута в залі, голова парламенту не має права підписати закон, а це через графік засідань Ради відбудеться лише... через місяць.

Поки Цабаль буде десь місяць прутнем груші оббивати, то військові будуть все одно захищати Україну

І питання не лише в тому, що він технично заблокував можливість виплат військовим по команді з Офісу президента, а ще й остаточно показав, що частина "Голосу" легла під Андрія Єрмака. Сподіваюся, що пану Цабалю хоча б комфортно під Єрмаком. А мені дуже хочеться не лише почути пояснення цього вчинка від керівництва "Голоса", але як мінімум і вибачень від фракції. Тому що поки Цабаль буде десь місяць прутнем груші оббивати, то військові будуть все одно захищати Україну і його теж.

До речі, а місяць перерви під час війни – це не забагато? Хоча... у пацанів Пасха та травневі свята, тож Україна почекає, поки "слуги" відпочинуть.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі