З Єрмаком і Татаровим в НАТО ми не потрапимо

Що довше не буде змін – то довше не буде перемоги

У Білому домі заявили, що для вступу в НАТО Україні не потрібен ПДЧ, натомість необхідно провести низку реформ.

"Частиною цього процесу є наявність здорової, живої демократії та здорових, життєздатних, стійких демократичних інститутів. І в Україні ще є над чим працювати в цьому плані", – наголосив речник Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі.

Серед необхідних реформ, за його словами, – викорінення корупції, розбудова демократичних інститутів, сильна судова система, верховенство права та інші ключові показники, необхідні кожній країні, яка прагне стати членом НАТО.

Чи може Зеленський провести реформи? Технічно може. Але це значить, що він повинен відмовитися від авторитаризму, повернути незалежність парламенту та почати боротися з корупцією

Перекладаю с бюрократичної мови на людську. З Зеленським та без реформ ми у НАТО ніколи не потрапимо. Чи може Зеленський провести реформи? Технічно може. Але це значить, що він повинен відмовитися від авторитаризму, повернути незалежність парламенту, перестати втручатися в роботу Кабміну, почати боротися з корупцією та перестати намагатися брати під контроль суди, антикорупційні та силові структури, а значить, позбутися Єрмака, Татарова та інших. І тоді стає запитання, а навіщо це йому? В те, що він це зробить, я не вірю. Немає підстав. Тому і пролунала така заява від Джона Кірбі. Далі робіть висновки.

І час нашій владі чесно сказати народу, що за таких умов війна буде тривати роками. І що довше не буде змін – то довше не буде перемоги.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі