Ворожість республіканців – косяк нашої влади. І ось чому

До речі, чому в Ізраїлі є уряд національної єдності, куди запросили опозицію, а у нас влада це проігнорувала?

Є частина населення, яка ігнорує логіку та не розуміє навіть банальні речі. Чому? Тому що їм так легше. Наприклад, дивлячись на катастрофу у підтримці республіканцями України вони запитують, як наша влада могла вплинути на трампістів і МАГА, які по замовчуванню проти України? Вони навіть не розуміють, що це політика. А вона будується на стосунках. Відповідь лежить на поверхні.

Треба було прогнозувати, що війна буде довгою, як я і казав, а не два-три тижня, і готуватися до довготривалої роботи. І не в останні місяці, а з початку повномасштабного вторгнення як мінімум.

Коли останній раз ви чули про спільний десант з депутатів влади та опозиції у США?

Коли останній раз ви чули про спільний десант з депутатів влади та опозиції у США? Коли ви останній раз чули про офіційні комунікації від імені України наших колишніх міністрів іноземних справ, прем'єр-міністрів, депутатів, у яких є добрі стосунки з республіканцями, але не як приватних осіб, а перемовників від країни?

До речі, це зараз роблять ізраїльтяни. Вони підключають всіх колишніх представників влади, у яких є особисті стосунки з американцями. Коли ви останній раз бачили, як наших колишніх залучають для зміни ситуації з використанням їх контактів? Цього немає. А про це говорили ще з березня 2022-го. І я теж казав. Але герой у нас може бути лише один, а опозиція повинна бути загнана у підвал. Тому у нас така ситуація. До речі, чому в Ізраїлі є уряд національної єдності, куди запросили опозицію, а у нас влада це проігнорувала? Самі зможете відповісти? А наслідки ми всі бачимо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі