Новий спіч кремлівського карлика. "Голуб миру" вкотре лякав ядеркою

Найдовша промова Путіна в історії: СВО йде за планом, однак катастрофічно бракує нових росіян. Країна прагне миру, але може застосувати ядерну зброю

Звернення президента Росії і воєнного злочинця Путіна до Федеральних зборів, що відбулося напередодні, побило рекорд тривалості. Понад дві години очільник країни-агресора розказував, як він вдячний своїй армії - мародерам і вбивцям, які продовжують мародерити і вбивати навіть на Росії. Дякував командирам, які бережуть своїх підлеглих (тут взагалі без коментарів) та закликав росіянок народжувати (дивно, адже СВО йде без втрат). А ще - вкотре брехав, що не він розпочав цю війну, але він її закінчить та хвалився своїм миролюбством, погрожуючи водночас усьому західному світу ядерним апокаліпсисом.

Тим часом американський пропагандист Такер Карлсон, який взяв у Путіна скандальне інтерв'ю - оговтався і каже, що розмова вийшла несправжньою. А слова "денацифікація", яке так любить кремлівський дід, він так і не зрозумів. Мовляв, це одна з найтупіших речей, які він доти чув.

У США, схоже, щось зрушило з мертвої точки - спікер Палати представників Джонсон пообіцяв таки повернутися до українського питання під час голосувань.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі