Операція "Майдан-3" - єдина надія Путіна

Росія вклала в інформаційну спецоперацію проти України 1,5 млн доларів

Ракетний терор, блекаути, діпфейки - не спрацювали, українці ще більше згуртувалися і скидати владу не пішли. Тепер Кремль почав розкачувати ситуацію з переворотом. Це, щоправда, триває вже два останні роки, однак нещодавно ворожі вкиди активізуалися. За звітами СБУ, Росія влила в цю спецоперацію близько 1,5 млн доларів. Лише погляньте, хто долучився до кремлівського сценарію: колишній радник Зеленського Арестович, колишній прем'єр Азаров, колишній патріот Олешко, колишній покійник Царьов. Всі - колишні українці, які відкрито грають на боці ворога.

Головна їхня теза: 21 травня президент Зеленський втратить легітимність, а значить - президентом бути перестане. Щоправда, зрадники свідомо випускають з уваги кілька статей Конституції щодо безперервності влади та неможливості провести вибори під час воєнного стану. Тобто, з правової точки зору - повноваження чинного президента триватимуть до завершення воєнного стану, нових виборів і вступу на посаду нового глави держави. Цікаво, що найбільше за вибори під час війни топлять росіяни, у яких останні 20 років спостерігається відсутність будь-якого політичного вибору, окрім Путіна чи його маріонетки Медведєва.

Росія у своїх спробах зруйнувати Україну та послабити її підтримку у світі, як бачимо, не гребує нічим - залучаючи навіть Ватикан. Тож нам залишається тільки тверезо дивитися на реальність і тримати стрій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі