200 тисяч військовим і мільйон дронів - порожні обіцянки?

Популізм "слуг народу" б'є усі рекорди. Де дістати гроші на доплати армії, коли бюджет порожній

Депутат від СН Горбенко заявив - він знайшов резерв, звідки можна взяти гроші на виплати військовим на нулі в розмірі 200 тис. грн/міс. Вихід простіший за мугикання: звільнити з лав ЗСУ всіх, хто не хоче воювати, а вивільнені гроші - пустити на доплати. Щоправда, депутат не врахував - на передньому краї фронту в нас не більше 300 тис. бійців. Втомлених, виснажених, неодноразово поранених. Вони всі - потребують відпочинку і відновлення. Решта, які не воюють безпосередньо на нулі - великих сум не отримують і цю діру не закриють, навіть якщо масово залишать лави ЗСУ. Звідки взяти кошти в такому разі? Хіба запустити друкарський станок.

І ким закрити "діри" в живій силі? Адже мобілізація так і не була проведена і з урахування 4 000 правок у парламенті навряд чи скоро відбудеться. Тим часом обіцянки сипляться як із конвеєра: мільйон дронів (до речі, частина вже мала бути на фронті), нереальну кількість снарядів, відкриття аеропорту в Борисполі... Навіщо?

Дуже сумно, що замість засукавши рукава, працювати над вдосконаленням українського законодавства, нардепи займаються порожнім популізмом. Ще сумніше - що така поведінка демотивує наших захисників. Хоча їхні інтереси - мають зараз бути в пріоритеті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі