Трампа таки судитимуть!

У квітні розпочнуться слухання проти Трампа по суті - вперше. Справа стосується фінансових махінацій та продажного кохання

Суддя округу Манхеттен міста Нью-Йорк призначив на 15 квітня дату початку судового процесу над Дональдом Трампом у справі про фальсифікацію фінансової звітності. Суддя відкинув аргументи захисту про те, що прокурори нібито навмисне приховували десятки тисяч сторінок матеріалів попереднього федерального розслідування. Він відмовив адвокатам Трампа в подальшій відстрочці судового слухання.

Зазначимо, що ця кримінальна справа щодо Трампа стане першою, яка перейде на етап розгляду по суті. Справа стосується історії, коли порноакторка Стормі Деніелс зустрілася з Трампом на благодійному гольф-турнірі й він заплатив їй за секс у готелі біля курортного озера Тахо.

...у жовтні 2016 року, у розпал президентської кампанії, порноакторка отримала в рамках угоди про нерозголошення ще принаймні $130 тисяч, які були вказані у звітності як призначені на фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Це кримінальний злочин...

Прокурори вважають, що у жовтні 2016 року, у розпал президентської кампанії, порноакторка отримала в рамках угоди про нерозголошення ще принаймні $130 тисяч, які були вказані у звітності як призначені на фінансування передвиборчої кампанії Трампа. Це кримінальний злочин, за який за законами штату Нью-Йорк загрожує до чотирьох років ув'язнення.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі