Ми всі - вже не президенти?

Скандальний законопроєкт одіозних депутаток Безуглої-Третьякової. Що за ним стоїть?

Українська спільнота у збуренні: депутатки від "Слуг народу" Безугла і Третьякова зареєстрували законопроєкт, за яким усіх громадян, не уповноважених державними органами, карати ув'язненням на термін до 12 років за спілкування з іноземними дежавними посадовцями. Це автоматично перевело б половину українських волонтерів і культурних та наукових діячів у ранг злочинців, як мінімум. Зранку, щоправда, Мар'яна вже встигла написати, що це був милий жарт з її боку. Тобто - пропозиція пересаджати найдієвішу частину українського суспільства під час війни - це смішно, на її думку.

І це не перший жарт Безуглої такого штибу. Раніше вона подавала законопроєкт про розстріл без суду і слідства українських захисників. Її співавторка Третьякова теж відома цікавими заявами - про якісних і неякісних українських дітей. Тепер от їхнє спільне дітище - про якісних і неякісних громадян України. Спочатку це дійсно сприймається як жарт - насамперед над головою ОП Андрієм Єрмаком, який не обіймаючи жодних державних посад і не будучи приведеним до державної таємниці - відвідує заходи найвищого державного рівня, веде переговори і укладає угоди.

Але це не смішно - бо Безугла весь час жартує за наші гроші, замість працювати. І друге, ще сумніше. Цей законопроєкт ідеально лягає в колію інших ініціатив Слуг щодо "закручування гайок" у суспільстві, обмеження наших прав і свобод. Цей документ - стоїть в одному ряду із висловлюванням однопартійця Безуглої Демченка - про те, що Україні потрібна диктатура. Лаври Путіна заважають спати комусь на Банковій? Дуже схоже на те. І це по-справжньому лякає.

Ориінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі