Новий "мирний план". Чому його проштовхує Ердоган?

План хитрий: спитати в 2040 якихось понаєхавших окупантів в умовному Маріуполі та Бердянську, що вони хочуть. Звісно, Росію вони там захочуть

Ердоган виліз із новим "мирним планом". Де пропонує зафіксувати все як є, натягнути позаблоковість для України — самі в НАТО, нам оце. І провести в 2040 році референдуми: загальноукраїнський щодо зовнішньополітичного курсу країни, а ще референдуми під міжнародним контролем на всіх українських територіях, які анексовані РФ на момент заморозки.

План хитрий: спитати в 2040 якихось понаєхавших окупантів в умовному Маріуполі та Бердянську, що вони хочуть. Звісно, Росію вони там захочуть.

Чому виліз Ердоган?

Це бажання погратися з почуттями тих західних урядів і всяких потуг імені Джейка Саллівана про давайте домовлятися. І анука, повернемо старий світ зручний і комфортний до 2022 року за рахунок України. Спроба збити нові порції військової допомоги, яка аж горить.

Усього тиждень тому на місцевих виборах у Туреччині вперше за десятки років партія опозиції випередила правлячу Партію справедливості та розвитку

А друге. Усього тиждень тому на місцевих виборах у Туреччині вперше за десятки років партія опозиції випередила правлячу Партію справедливості та розвитку Ердогана, забравши крісла мерів у найбільших містах. Це дуже серйозна подія — ну не хочуть великі міста хіджабів і консервативної хуєрги.

Тому діду треба терміново показати результат і розіграти карту миротворця номер один. Бо ще зятя треба на спадкоємця якось тягнути.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі