Парламентарі чубляться, тбілісці мітингують. Грузія - не Росія?

У Грузії нагнітаються пристрасті - депутати провладної партії знову протягують скандальний "закон про іноагентів". Що далі?

Влада Сакартвело з дивовижною впертістю старається перетворити свою країну на Грузинську автономну республіку Російської федерації. Знову тягнуть у парламенті прорашистський покруч - закон про іноагентів. "Грузинська мрія" (як же вони схожі на оту "партію жуліков і воров" - Єдіную Росію та її відображення - слуг Зеленського!) удруге тягне закон через парламент.

Опозиційна партія, колись саакашвілівський Єдиний Національний Рух якось дуже анемічно протистоїть наступу диктатури - відмітилися, задекларували й усе. Принаймні, минулого разу було саме так - опозиція злякалася реальних вуличних протестів.

Проти по-серйозному - невеликі партії та політично слабо скоординована вулиця. Торік вони революцію не підняли, але закон збили. Нині влада вирішила повторно "хитнути суспільство". Принаймні, в залі парламенту мордобій пройшов славно й контактно. Ми таких картинок давненько не бачили.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі