Не вийшло проковтнути, то треба знищити? Як Банкова цькує "Суспільне"

Депутатці Безуглій зазвичай першій доручають озвучувати незручні для суспільства речі, які вже готовий здійснити Офіс президента. Під прицілом "Суспільне"?

Чорний рот Марʼяни Безуглої озвучив нову ідею Зе-Банкової. Знищити "Суспільне" і подати це під виглядом економії грошей. Руда помилка природи і низки виборців округу Оболонь знову використала свій фейсбук. І в один кошик закинула "Раду", "Фрідом" та інші смітники, де влаштувались як не медведчуківці, так президентські куми.

Очевидно, Банкова вважає, що якщо на суспільний мовник за законом виділяють гроші з бюджету, то це автоматично робить з них офіціантів влади. І допустимо використовувати філіали "Суспільного" як агітаційні майданчики на виборах. І загалом, що редакції можна лякати: "а не буде по-нашому, то грошей не дамо".

Думаю, ні для кого не секрет, що саме регіональні філії "Суспільного" гарно зарекомендували себе з початку повномасштабного вторгнення. Те, що роблять невеликі колективи "Суспільне Чернігів" чи "Суспільне Кропивницький" - просто топ. Наприклад, "Супільне Чернігів" зняло шикарну документалку "Битва за Чернігів". Кропивницька редакція якісно відпрацювує резонансний суд по Червінському. Завдяки "Суспільне Суми" та "Суспільне Харків" можна відслідкувати, а що там на кордонах.

...однією з передумов вступу України до ЄС є існування незалежного Суспільного мовника, а успіх трансформації державного медіа в Суспільне відзначають у Раді Європи, Європейській комісії, USAID та інших міжнародних організаціях

Всі ці продукти в рази якісніше і круче ніж помиї на каналі "Рада" чи Фрідом, де крутять якісь російські морди, які давно сидять в Європі. Банкова продовжує ганебну практику. Не виходить ні руками, ні баклажаном зробити щось путнє. Але обовʼязково треба поламати те, що працює. Нагадаю, що однією з передумов вступу України до ЄС є існування незалежного Суспільного мовника, а успіх трансформації державного медіа в Суспільне відзначають у Раді Європи, Європейській комісії, USAID та інших міжнародних організаціях.

Марʼяна і її покровителі хочуть такого, як нині в Грузії? "Суспільне з розгалуженнями", як пише депутатка, це не розкіш, а необхідність. І на це варто виділяти гроші - громади їх відпрацьовують сповна і мають право на свої новини та документальні фільми про історичні події. А "Рада" і "Фрідоми" - це, по суті, пралка для грошей і рефрижератор для тих упирів, які кликали Путіна і Росію сюди на війну. Різниця очевидна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі