пʼятниця, 08 лютого 2008 14:29

Катя Чилі зняла кліп без сюжету

Співачка Катя Чилі, 29 років, закінчила роботу над кліпом на пісню "Крашен вечір" з останнього альбому "Я — молодая!", що вийшов 2006 року.

— Пісню для кліпу обрав режисер Ваня Тимченко — вона йому найбільше сподобалася, — розповідає Катя "ГПУ". — Знімали друзів, знайомих та незнайомих людей у різних цікавих ситуаціях. Хотіли впіймати щирі людські емоції. Спочатку це була розвага, а потім Ваню осінило зробити з цього ролик.

Сюжету в кліпі немає. Катя з"являється в кадрі кілька разів — на початку й наприкінці ролика. Співачка постає в образі янгола. Вона одягнена в легку літню сукню, на голові — вінок із квітів.

— Це янгол, який спочатку не вміє відчувати, але зрештою учиться, — пояснює Катя. — Я хотіла пробудити людину в людині. Бо люди розучилися радіти життю і знаходити щастя в дрібничках.

На телеканали ролик вийде наступного тижня. Але відео вже виклали в Інтернеті. "Кліп ні про що. Розчарована, особливо після всіх розмов навколо нього: нам же обіцяли бомбу", — пише шанувальниця на одному з форумів.

Нині Катя Чилі працює над новою акустичною програмою та альбомом.

— Робота затягується, бо маю багато концертів. А найближчим часом виступатиму на музичних фестивалях у Швейцарії, Польщі, Норвегії, Угорщині. Маю багато запрошень.

Зараз ви читаєте новину «Катя Чилі зняла кліп без сюжету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути