вівторок, 13 травня 2008 11:47

Ющенко проти переформатування коаліції та перевиборів Ради

Ющенко проти переформатування коаліції та перевиборів Ради

Президент Віктор Ющенко категорично проти дострокових параламентських виборів та переформатування коаліції. Про це він заявив у вівторок в кулуарах Верховної Ради.

"Мене тривожить, що великий ажіотаж в чинній владі займають питання виборів, конституції і других політичних авантюр", - сказав Ющенко.

"Я розумію, що сьогодні дуже актуальною серед певних політичних сил в тому числі більшості стало питання проведення дострокових парламентських виборів, на що я хочу сказати категорично ні!" – сказав Ющенко.

"Посилилась циркуляція думок щодо переформатування колаіції. На що я хочу сказати - категоричне ні. Коаліція сформована. Вона взяла на себе відповідальність за поточний стан в державі. Вона цю відповідальність повинна нести", - наголосив Ющенко.

"Ніякі авантюри по переформатуванню коаліції не пройдуть", - наголосив він.

Ющенко також зазначив, що "в Україні повинен бути політичний спокій".

"Ми з великими труднощами долаємо штучно ініційований процес виборів у Києві. Ми з великими трудами призупинили цей процес ще по восьми центрам, де ініціювалася аналогічна ситуація", - зазначив він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко проти переформатування коаліції та перевиборів Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути