пʼятниця, 27 жовтня 2023 09:34

Британська супермодель Кара Делевінь показала груди в розкішному образі
6

Кара Делевінь показала фігуру в сексуальному образі
Фото: instagram.com/caradelevingne
Кара Делевінь показала фігуру в сексуальному образі
Кара Делевінь показала фігуру в сексуальному образі
Кара Делевінь показала фігуру в сексуальному образі
Кара Делевінь показала фігуру в сексуальному образі

Британська супермодель і кінозірка Кара Делевінь потішила прихильників сексуальними фото.

У своєму Instagram вона виклала кадри, на яких позувала в синьому костюмі, який складався з штанів і жакета. Знаменитість продемонструвала апетитні груди з різних ракурсів.

Модельну кар'єра Кара почала у 10 років, завдяки світлині Брюса Вебера для журналу Vogue Italia, разом із моделлю Lady Eloise Anson. У 2009 році підписала контракт із Storm Model Management. Брала участь в показі Burberry Pre-Fall Collection.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Стейтема знялась у сексуальній фотосесії

У 2012 році Делевінь та інші британські моделі, як-от Едді Кемпбелл та Джордан Данн, стали обличчям косметичного бренду Burberry Beauty. Зірка знімалась у рекламних кампаніях таких брендів як: H&M, Blufin, DKNY, Том Форд, Yves Saint Laurent, Zara, Chanel.

2015-го профіль Делевінь видалили із сайту Storm Model Management. Пізніше було підтверджено, що вона повністю розірвала зв'язки із модельним бізнесом, щоб зосередитись на акторській кар'єрі.

У серпні того ж року Кара розповіла, що основною причиною, чому вона полишила модельну кар'єру і зосередилась на акторстві, був стрес, який значно вплинув на рівень розвитку псоріазу.

Данська топмодель 54-річна Гелена Крістенсен похизувалася підтягнутою фігурою. Вона позувала в бузковому бікіні. Образ доповнила бежевим кардиганом.

Зараз ви читаєте новину «Британська супермодель Кара Делевінь показала груди в розкішному образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути