четвер, 21 березня 2024 00:44

Вийшов другий трейлер приквелу "Шаленого Макса"

Вийшов другий трейлер приквелу "Шаленого Макса"
Коли світ занепав, юну Фуріозу викрадають із Зеленого місця багатьох матерів та віддають до рук великої байкерської орди на чолі з Дементусом. Фото: Warner Bros

З'явився новий трейлер приквелу "‎Шаленого Макса" з Анею Тейлор-Джой та Крісом Гемсвортом у головних ролях.Фільм вийде у травні 2024 року, розкриваючи історію походження культового персонажа Шарліз Терон.

Насичений сюжетними подробицями ролик до фільму "Фуріоза: Шалений Макс. Сага" змальовує конфлікт між молодою Фуріозою у виконанні Ані Тейлор-Джой та Дементусом.

"Постапокаліптична епопея Джорджа Міллера розкаже історію походження жінки-войовниці. Гемсворт зіграє головного лиходія. До акторського складу приєдналися Том Берк, Деніел Веббер і актори з "‎Дороги гніву" Натан Джонс у ролі Ріктуса Еректуса та Ангус Семпсон у ролі Механіка", - сказано в повідомленні.

Трейлер розповідає про становлення головної героїні від ​​чорно-білої сцени, у якій маленька Фуріоза хапає яблуко, до моменту, де вона голить голову, щоб стати схожою на старшу версію себе.

Дитинство закінчується, коли, коли Дементус та його байкерська орда вриваються у поселення. Тепер вона зробить усе можливе для його знищення та боротиметься, щоб повернутися додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тому Гарді - 44: добірка найцікавіших екранних життів актора

Приквел фільму "Божевільний Макс: Дорога гніву" вийде в кінотеатрах України 23 травня.

78-річний Міллер, для якого це вже п'ятий фільм у франшизі, писав сценарій "Фуріози" разом з Ніком Латурісом.

"Шалений Макс: Дорога гніву" вийшов 2015 року. Том Гарді отримав головну роль у фільмі. Мел Гібсон, який грав Макса Рокатанскі в попередніх частинах серії, схвалив його кандидатуру. Фільм отримав шість премій "Оскар" і чотири нагороди Британської кіноакадемії.

Перший фільм серії з Мелом Гібсоном в головній ролі вийшов у 1979 році.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов другий трейлер приквелу "Шаленого Макса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі