неділя, 28 квітня 2024 03:06

60-річна жінка вперше виграла конкурс краси: дивіться її фото
11

Алехандра Родрігес
Фото: instagram.com/alejandramarisa.rodriguez
Алехандра Родрігес
Алехандра Родрігес
Алехандра Родрігес
Алехандра Родрігес

60-річна Алехандра Родрігес перемогла на конкурсі краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Жінка стала першою, хто отримав корону у такому віці.

Тепер вона змагатиметься за національний титул з набагато молодшими учасницями. Про це повідомляє Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прозора сукня, білий шлейф і золото: "Міс Всесвіт Україна" з'явилась у розкішному образі на конкурсі краси

"Я дуже рада представляти нову парадигму в конкурсах краси, тому що ми відкриваємо новий етап, на якому жінка - це не лише фізична краса, а й інший набір цінностей. Я думаю, що судді побачили мою впевненість і мою пристрасть", - сказала Алехандра.

Родрігес працює адвокатом і журналісткою. Вона веде активний спосіб життя, тричі на тиждень займається спортом, іноді практикує голодування і ретельно підбирає доглядову косметику.

Оголошено перший у світі конкурс краси для творців штучного інтелекту - Fanvue World AI Creator Awards (WAICAs). Переможець отримає нагороду $5 тис. Подія відбудеться через величезне зростання кількості авторів ШІ. Цифрові супермоделі, такі як Емілі Пеллегріні та Айтана Лопес, збирають мільйони підписників, підписують угоди з брендами та заробляють тисячі доларів від своїх фанів.

Зараз ви читаєте новину «60-річна жінка вперше виграла конкурс краси: дивіться її фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути