понеділок, 18 березня 2024 16:44

"Люта ненависть" - польський таксист обматюкав українську акторку
5

Допис Катерини Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Допис Катерини Тишкевич
Допис Катерини Тишкевич
Допис Катерини Тишкевич
Допис Катерини Тишкевич

Акторку Катерину Тишкевич обматюкав польський таксист. Він погрожував викинути її посеред дороги й висловлював ненависть до українців.

У своєму Instagram жінка розповіла, що їхала з Варшами до Вроцлава. Зірка скористалася службою перевезення, але ставлення водія шокувало її.

"Приїхала вкрай роздовбана стара тачка, на задньому сидінні вже були дві місцеві дівчинки, також пасажирки. Водій неохайний, грубий, майже ногами впихнув мою валізу в салон до дівчат. Ми всі напружені", - розповіла Тишкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повалій на камеру похизувалась російським паспортом і підтримала Путіна на виборах

Додала, що під час поїздки пасажирки, які сиділи поряд почали сваритися з водієм. Спочатку Катерина думала, що жінки скаржаться на стан авто, але виявилося, що причиною конфлікту стала вона.

"Він почав орати і тикати пальцем на мене, там уже пішли зрозумілі мені слова, типу "к*рва українська" та інший мат. Я звернулася до дівчат англійською, вони пояснили, що той неповажно висловився про Україну та особисто про мене, задоволений, що мови я не розумію, і сподівався, що польки розділять його погляди, але вони стали на мій захист", - пригадала акторка.

Після цього чоловік почав погрожувати, що викине їх з авто просто посеред траси.

"Ми добралися цілими та неушкодженими. Але могло бути зовсім не так, бо агресія поляка нажахала нас усіх. Він звинувачував мене у всьому. Люта ненависть до українців…" - підсумувала Тишкевич.

Анна Саліванчук потрапила в неприємну ситуацію у центрі Києва. У своєму Instagram заявила, що натрапила на неадекватного таксиста. Чоловік хотів "кинути" її на гроші й обматюкав.

Зараз ви читаєте новину «"Люта ненависть" - польський таксист обматюкав українську акторку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути