понеділок, 10 грудня 2007 11:45

Хара про переговори Тимошенко з "регіоналами" і її геніальний хід

Хара про переговори Тимошенко з "регіоналами" і її геніальний хід
У БЮТ мають намір залучити голоси від Партії регіонів і Блоку Литвина під час голосування за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем"єра у вівторок.

Про це заявив уповноважений представник фракції Партії регіонів Василь Хара, пишуть "Экономические известия".

За його словами, БЮТ веде переговори з цього приводу з Блоком Литвина і "теоретично з кимсь з наших (з Партії регіонів)".

Водночас Хара наголосив, що регіонали не голосуватимуть за Тимошенко, а переговори на рівні фракцій ведуться лише з питання розблокування трибуни Верховної Ради, а також щодо згоди Партії регіонів відступити від регламенту, якщо у вівторок не вдасться обрати повний склад президії Верховної Ради і керівництво комітетів.

"Якщо домовленостей не буде, то Юлія Тимошенко ще тиждень потерпить, тому що необхідно сформувати комітети і керівництво парламенту", – підкреслив регіонал.

Він переконаний, що фракція Блоку Литвина не претендує на посаду першого віце-прем"єра в Кабміні Тимошенко, яку вона обіцяла віддати опозиції.

"Ціна питання для Литвина – це гроші і комітети Ради. Блок Литвина, швидше за все, захоче бюджетний комітет. Це був геніальний хід Тимошенко: дати першочергове право розбирати комітети представникам маленьких партій в опозиції, щоб посварити Партію регіонів, Блок Ливина і КПУ", – зазначив Хара.

Водночас заступник голови фракції БЮТ Євген Корнійчук повідомив, що БЮТівці дійсно ведуть переговори про підтримку кандидатури Тимошенко з усіма фракціями, у тому числі і "з конструктивною частиною Партії регіонів".

"У вівторок ми намагатимемося мінімізувати відступ від регламенту. Партія регіонів не буде блокувати трибуну – ми пішли їм назустріч з комітетами досить серйозно", - сказав він.


За мтаерілами: "Экономические известия", Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Хара про переговори Тимошенко з "регіоналами" і її геніальний хід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути